NIHAO BERCHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nihao Berchem. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 21:48 Bijna 2 uur moeten wachten. 2x getelefoneerd bij laatste werd telefoon toegelegd.
8 jul 2024 om 20:11 heel lekker
6 jul 2024 om 8:31 Verzorgd lekker super vriendelijke behulpzam Verzorgd lekker super vriendelijke behulpzame bezorger alles top
30 jun 2024 om 22:09 OP TIJD, GROTE PORTIES, KORTOM SUPER ZOALS ALTIJD !!!
28 jun 2024 om 8:14 heel ruime porties allemaal even lekker
27 jun 2024 om 21:09 Lekker gegeten! Vriendelijke en behulpzame bezorger!
23 jun 2024 om 23:07 Bezorger was mooi op tijd en vriendelijk, daarvoor complimenten. Kwaliteit van de maaltijden was ook zeer goed. Alles was goed warm en kreeg er nog een zakje goede kroepoek bij. Als ik weer in Antwerpen ben, bestel ik zeker opnieuw!
23 jun 2024 om 4:19 Weer al goed verzorgd , bestelling en warm herhaalbaar vatbaar
21 jun 2024 om 23:23 Weeral zeer verzorgd ,lekker en warm enkel de krabbolletjes zijn niet voor herhaling vatbaar.
20 jun 2024 om 22:35 Prima, en lekker
16 jun 2024 om 9:17 Normaal is het eten lekker maar nu was het vlees taai lijkt me overschot van de dag ervoor hopelijk krijgen we volgende keer zachter vlees we zijn vaste klanten en zijn normaal heel content van het eten